– avagy miért éri meg a betegeknek a magánmentő?

 

A magán betegszállítás árak Budapesten és Pest megyében hasonló értékeken mozognak, így körülbelül 10.000-20.000 Ft közötti összegért cserébe már professzionális magánmentő betegszállítást tudunk igénybe venni.

Az ár természetesen több tényezőtől is függ, így érdemes belekalkulálni olyan eseteket is, amikor a fenti összegtől eltérhet a magánmentő ára:

  • Betegszállítás várakozással.
  • Ügyintézéshez való szállítás, illetve asszisztálás az intézményben.
  • Súlyos beteg esetén egynél több szakápoló jelenléte a mentőkocsiban.
  • Nagy betegek esetében extra személyzet, hogy a szállítás ne csak biztonságos, de szakszerű és a beteg számára kellemetlenségek nélkül történjen.
  • Nehezen megközelíthető helyek.
  • Parkolás – amennyiben várakozni kell.

A legtöbb magánmentő emiatt mindig egyedi árat kalkulál a betegeknek, hiszen csak így lehet fenntartani egy optimálisan és professzionálisan működő szolgáltatást.

 

A befizetett összegért cserébe nemcsak pontos és szakszerű betegszállítást tud így elvégezni a csapat, de a személyzet is kedves, megfelelő egészségügyi szakvizsgákkal és többéves tapasztalattal rendelkezik.

Az \"Ambuláns\" weboldalán található betegszállítási árkalkulátor segítségével Ön is könnyedén ki tudja számolni, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni Önnek a betegszállítás ára Budapesten a kerületek között, vagy Pest megyében.

 

Megfizethető a magán betegszállítás ára Pest megyében

 

Számos betegünk mondja, hogy inkább kifizeti a magánmentőt, semmint hogy öt-nyolc másik beteggel együtt kelljen eljutnia az adott egészségügyi központba.

 

Az csak egy dolog, hogy nem tudnak így kényelmesen utazni, de a legtöbb esetben olyan betegek is a mentőkocsiban ülnek, akik fertőzhetnek.

 

Sokan vannak a krónikus betegségek miatt legyengült állapotban, mely azt is eredményezi, hogy az immunrendszerük nem optimálisan reagál a környezetben lévő kórokozókra.

Egyik betegünk így kapta el az influenzát is, ami nála nagyon kellemetlen volt, hiszen krónikus betegsége miatt sokáig elhúzódnak nála az átlagember számára könnyen és gyorsan leküzdhető betegségek. Ő azóta már csak velünk utazik, hiszen nem akar még egyszer elkapni semmilyen betegséget a többi utastól. Nálunk egyedül (plusz a sofőrrel, az ápoló személyzettel és a kísérőjével) utazik kényelmesen és mindig pontosan odaér a kezelési időpontokra.

 

Magán mentővel a betegszállítás Budapesten gyors és biztonságos

 

Az \"Ambuláns\" mentőkocsijai mind a legújabb orvostechnikai eszközökkel vannak felszerelve, amelyeket természetesen folyamatosan ellenőriznek a szakemberek, hogy minden jogszabálynak meg tudjanak felelni.

Ez nagyon fontos, hiszen csak így tudjuk biztosítani a szakszerű betegszállítást, illetve a súlyos betegeknek a szakápolást az utazás során.

 

Bízza az \"Ambuláns\" magán mentőre a betegszállítást!

 

Az \"Ambuláns\" magán betegszállítási szolgáltatása nemcsak egy megbízható és biztonságos utaztatást biztosít a betegeknek, de a kedves és türelmes ápolók és mentőorvosok miatt még kellemes légkörben is történik a betegszállítás.

Mindegy, hogy több órás utazásra készül például külföldről hazatérni, vagy épp itthonról kell átutaznia egy másik országba, az \"Ambuláns\" csapatára a hosszabb utazások során is számíthat. Lehetőség van ezekeben az esetekben egyéni árkalkulációra, hiszen a külföldi utatazások gyakran akár több naposak is lehetnek. Mivel rugalmasan alakítjuk ki a betegszállítási árakat, így biztosan találunk olyan megoldást, mely egyaránt kedvez a betegnek és a betegszállítást végző ápolóknak és orvosoknak.

A legtöbb szállítást továbbra is Budapesten és környékén végezzük, így a rövid távú utazások során is nyugodtan keressen fel minket, hogy egy relaxált és kellemes környezetben tudjon az adott egészségügyi központba menni, hogy részt vegyen a különféle kezeléseken vagy orvosi viziteken.

 

Bátran keressen fel minket, az \"Ambuláns\" csapatát, hogy csak szakvizsgákkal rendelkező, tapasztalt személyzet segítse Önt egyik pontból a másikba jutni.

Telefon: +36 (30) 513-3188