Az „Ambuláns” privát betegszállítási szolgáltatását nemcsak Budapesten, de országszerte, illetve külföldön is igénybe lehet venni. Budapesten a legtöbb esetben a különféle egészségügyi központokba való látogatások során kérik a betegek a szállítást. Vidéken általában azért szoktak minket hívni, hogy felhozzuk a beteget egy fővárosi rehabilitációs központba. Külföldre való betegszállítási szolgáltatásunkat pedig a komolyabb ápolást igénylő betegek veszik igénybe, akik vagy oda mennek ki egy kezelés vagy egészségügyi beavatkozás miatt, vagy pedig onnan szállítjuk haza a beteget egy itthoni kórházba.

 

A privát mentő Budapesten hamar kiérkezik

 

Az „Ambuláns” privát mentőt előre egyeztetett időpontra lehet kérni, mellyel elkerülhetőek a felesleges várakozások, késések vagy utazási kellemetlenségek. Mivel kollégáink már évtizedek óta dolgoznak a betegszállítás területén, így ismerik a várost, tudják, hogy hogyan lehet csúcsidőben is tartani a megbeszélt menetidőt.

Nincs emiatt késlekedés vagy várakozás, csak pontos kiérkezés a beteghez, illetve pontosan, az adott időpontra érkezik így meg a beteg a kijelölt egészségügyi központba.

Természetesen nemcsak az általános értelembe vett betegszállítással foglalkozik az „Ambuláns” csapata, hanem lehetőség van személyes ügyintézésre is. A betegeknek segítünk eljutni a bankba, önkormányzathoz, illetve ha az unokák rendeznek egy születésnapi vacsorát a nagyszülőknek, akkor oda is el tudjuk kísérni a betegeket, ahol szükség esetén szakápolást is végzünk, hogy teljes biztonságban tudja az egész család élvezni a nem mindennapos családi összejövetelt.

 

Privát betegszállítás országosan

 

Számos olyan kisvárosi vagy falusi betegünk van, ahol nehéz megoldani a súlyos állapotban lévő betegek biztonságos szállítását tömegközlekedéssel vagy taxival. Ilyenkor az „Ambuláns” csapatát kérik meg a betegeink, hogy segítsenek elvinni a beteget egy nagyobb városba, vagy akár a fővárosba egy-egy kezelés miatt.

Van, akinek dialízis központba kell utaznia, van, akinek a súlyos reumája miatt gyógyfürdős kezelésen kell részt vennie például Hévízen, illetve vannak olyan mozgásszervi problémákkal küzdő betegek, akiket speciális rehabilitációs központba kell vinnünk rendszeresen, hogy biztonságosan tudjanak megérkezni az adott kezelésekre.

Az „Ambuláns” különféle mentőkocsikkal rendelkezik, így mindig olyan mentőautót küldünk ki a beteghez, amelyben az összes olyan orvosi műszer megtalálható, amelyre az utazás során szükség lehet. Ápolóink kedvesek, türelmesek és maximálisan elhivatottak a szakma iránt, így szívesen segítenek bármiben, amely segíti még kényelmesebbé tenni a betegek utazását.

 

Privát betegszállítás külföldre is

 

Sajnos nem minden típusú orvosi beavatkozás érhető el kis hazánkban, illetve sok olyan beteg is van, akik külföldi egészségügyi biztosítással rendelkeznek, de Magyarországon van az állandó lakóhelyük.

Emiatt gyakran fordul elő olyan helyzet, hogy például egy munkahelyi balesetet követően a páciens külföldön kerül kórházba, de a táppénzes időszakot itthon szeretné a családja mellett eltölteni.

Ilyenkor, pláne egy komolyabb műtét után nem lehet autóba ülni, vagy vonattal, esetleg busszal megpróbálni egy 5-10 órás utazást, hiszen nem minden beteg tud ennyit ülni egy helyben, illetve, ha folyamatos ápolást igényel az utazás során, akkor ezek az opciók nem is merülnek fel lehetőségként.

Az „Ambuláns” vállal külföldre vagy külföldről történő privát betegszállítást, amely során a beteg a mentőkocsiban maximális ellátásban részesül az egész utazás során. Amennyiben szükséges, az ápoló mellé biztosítunk orvost is, hogy a betegnek kényelmes és biztonságos legyen a hosszú út haza vagy külföldre.

Mindegy, hogy Budapesten, vidéken vagy külföldön veszi igénybe az „Ambuláns” privát betegszállítási szolgáltatását, kollégáink mindent megtesznek azért, hogy Önnek pozitív élményben legyen része, hiszen mind szakmailag, mind emberileg a lehető legjobbat igyekeznek nyújtani mind az ápolók, mentőorvosok és persze a sofőrök is.