Mivel 2007 óta nem köteles az ingyenes mentőszolgálat betegszállítási szolgáltatást nyújtani, így egyre több vállalkozás, mint az \"Ambuláns\" magán mentő kezdte meg tevékenységét Pest megyében és országszerte.

Nagyon nagy szükség van erre a típusú szállítási feladatra is, hiszen rengeteg beteg van olyan egészségügyi állapotban, mely miatt nem tudja használni a tömegközlekedési eszközöket, bicikliket vagy autókat.

Ezekben az esetekben esszenciális, hogy legyen egy megbízható, diszkrét, pontos és szakképzett ápolói, őrző és vezető csapat, amely nemcsak elviszi a betegeket az adott kezelés időpontjára a kórházba vagy rehabilitációs központba, hanem el is intézi a szükséges papírmunkákat, hogy ne kelljen a betegnek az ilyen típusú bürokratikus feladatokkal foglalkoznia.

 

Óriási szükség van a magán betegszállításra Budapesten

 

Mivel a metőszolgálat szinte folyamatosan terhelve van, így az itt lévő kocsikat csak sürgősségi esetekben használják. Ez érthető, viszont így nincs, aki eljuttassa a nehezen utazó vagy körülményesen szállítható betegeket az adott egészségügyi központokba vizsgálatokra.

Az \"Ambuláns\" magánmentő szolgáltatása pontosan azzal a céllal jött létre, hogy a nehéz helyzetben lévő betegeket el tudja juttatni azokba az egészségügyi intézményekbe, ahol igénybe tudják venni a rendszeres kezeléseiket.

Az \"Ambuláns\" munkatársai mind magasan képzett egészségügyi dolgozók, így a sofőr mellett természetesen biztosítunk szakápolót (igény esetén több szakápolót) is, aki a beteggel foglalkozik, s igyekszik az utazását kényelmesebbé tenni. Természetesen amennyiben szükség van rá, szakápolást végez, melyre egyaránt sor kerülhet egy rövidebb és egy hosszabb, például vidék-Budapest vagy külföldi szállítás esetén.

 

A magán mentő átmenet a taxi és az ingyenes mentőszolgálat között

Magánmentő

Mivel a taxi nem mindig képes bizonyos állapotban lévő betegeket szállítani, pláne nem szakápolók kíséretében, s a mentősöknek pedig nincs kapacitása ilyesmire, így egyre többen választják a megbízható magán mentőket, mint az \"Ambuláns\" csapatát is.

Az oka igen egyszerű, hiszen így megoldható a különféle folyamatos kezelést igénylő betegek, valamint akár a nagy (200 kg+) betegek biztonságos és szakszerű szállítása is.

Mivel sok betegnek van negatív tapasztalata az  amúgy is túlterhelt oep-es szolgáltatásokkal kapcsolatban, így könnyű, diszkrét és gyors megoldást kínál elérhető áron az \"Ambuláns\" magánmentő csapat.

Az ingyenes mentőkkel főként az a gond, hogy egyszerre próbálnak mindenkit elvinni a megadott egészségügyi központba, ami sok várakozást, illetve kényelmetlen utazást eredményez, hiszen itt 5-8 beteg is utazhat ilyenkor egy mentőkocsiban.

Míg taxival csak a jobb egészségügyi állapotban lévő betegek tudnak utazni, addig az \"Ambuláns\" mentőkocsikban a súlyos betegek is kényelmesen tudnak egyik pontból a másikba utazni, hiszen szakképzett ápolók biztosítják számukra a kellemes és biztonságos utazást.

 

Miben más az \"Ambuláns\" magán betegszállítás, mint a hagyományos?

 

  • Előre egyeztetett időpontban érkezik ki a mentőkocsi, így nincs késlekedés, várakozás.
  • A gépjárműben mindig van szakápoló, aki azonnal segít, ha szükséges.
  • A mentőkocsi őrzött, így a kezelések alatt a csomagok vagy személyes holmik védelme is garantált.
  • A mentőkocsiban a betegen, a sofőrön és az ápoló(ko)n kívül egy-két kísérő is tartózkodhat.
  • A magán mentőautó tiszta, ápolt, modern, így a lehető legnagyobb komfortot biztosítja a betegek számára.

 

\"Ambuláns\" magán mentő telefonszámok

 

Hívja bátran a 0-24 órában elérhető \"Ambuláns\" magánmentőt telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail útján, hogy időpontot tudjon egyeztetni kollégáinkkal a betegszállítással kapcsolatban.

Telefon: +36 (30) 513-3188

E-mail: ambulansbetegszallitas@gmail.com

Válassza az \"Ambuláns\" professzionális magán mentő szolgáltatását, és érdeklődjön aktuális árainkról és tarifáinkról az itt látható telefonszámon vagy kérjen árajánlatot e-mailben.

Felejtse el a várakozást és a kellemetlen utazásokat, s használja ki az \"Ambuláns\" professzionális, szakápolói csapatának betegszállítói szolgáltatását.