Az \”Ambuláns\” magán mentő Budapesten és környékén rendszeresen végez betegszállítást, ezért a csapat nagyon jól ismeri a várost, így gyorsan eljuttatja a betegeket az adott egészségügyi központba. Nézzünk néhány példát, hogy mikor érdemes magán mentőszolgálatot hívni.

Magán betegszállítás Budapesten

Mivel Budapesten van a legtöbb egészségügyi központ, így a fővárosban óriási szükség van a magán betegszállító cégekre. Rengeteg idős betegnek van szüksége arra, hogy biztonságosan el tudjon jutni az egészségügyi intézményekbe, hiszen ott általában rendszeres kezeléseken kell részt vennie.

Az „Ambuláns” magán mentőszolgálat segít Önnek eljutni a dialízis központba

 

Számos vesebetegséggel küzdő beteget szállít a budapesti dialízis központokba az \”Ambuláns\” magán mentő csapata, így mind az ápolók, mind a mentőkocsiban lévő orvosok is a lehető legjobb tudásuknak megfelelően segítik az utazás során a vesebetegségben szenvedő utasokat.

Lehetőség van oda-vissza szállítást kérni, hiszen ha a kezelés nem tart sokáig, például csak egy kontroll kezelésen kell megjelennie a betegnek, akkor a mentőkocsi meg is várja a beteget. Amennyiben a kezelés sokáig tart (egész éjszaka, vagy több órán át), természetesen akkor is igénybe lehet venni a visszautazási szállítást, csak akkor a mentőkocsi nem várja meg a beteget, hanem visszamegy érte pontosan arra az időpontra, amikor a beteg végzett a dialízis központban a kezeléssel.

Pontosan érkezik majd meg a fizikoterápiás kezelésekre is

A betegszállítás Budapesten és környékén nagyon fontos szolgáltatás, hiszen számos olyan beteg van, akinek valamilyen mozgásszervi problémája van. Sokan olyan súlyos állapotban vannak, hogy nem tudják használni a tömegközlekedési eszközöket, de gyakran még egy taxiban sem tudnak biztonságosan utazni, mert nem tudnak rendesen ülni.

Szerencsére rengeteg kórházban van lehetőség különféle fizikoterápiás vagy gyógytorna kezelésre járni, ahol meg tudják gyorsítani ezek a speciális kezelések a páciens gyógyulási folyamatát.

Az „Ambuláns” csapata biztonságosan és kényelmesen tudja elhelyezni a betegeket is a mentőkocsiban, amely maximálisan fel van szerelve. A legtöbb orvosi készülék mellett természetesen a biztonsági övek és egyéb, a beteg szakszerű rögzítésére való hevederek segítségével még a súlyosan sérült betegeket is a lehető legnagyobb óvatossággal tudja szállítani.

Ne próbáljon meg emiatt taxiba ülni, ha kényelmetlen vagy fájdalmas az ülés, kérje inkább az „Ambuláns” magán mentő csapatának segítségét, akik készségesen állnak a betegek rendelkezésére.

A gyógyvizes kúrákra is biztonságosan tud majd eljutni

Magyarországon számos olyan gyógyvizes termál fürdő van, amelyet az állami egészségügyi intézmények is felírnak a betegeknek, hiszen köztudott, hogy rengeteg típusú betegség esetén hoz gyors felépülést, illetve általános állapot-javulást egy-egy gyógyvizes fürdőkúra.

A betegek többsége a Gellért, a Széchenyi vagy a Rudas gyógyfürdőbe szokott járni, de természetesen ezeken kívül is számos olyan létesítmény van, ahol szeretettel várják a gyógyulni vágyókat.

Az \”Ambuláns\” magán mentő csapata nemcsak elviszi Önt a kijelölt gyógyfürdőbe, de igény esetén meg is várjuk, hogy ne legyen gond a visszaúttal sem. Amennyiben több órán át, vagy akár egy teljes napot szeretne ott tölteni, akkor is vissza tudjuk szállítani, csak előtte egyeztetünk egy új időpontot a hazaszállításra.

Általános ügyintézésben is segít a magán mentő

Nagyon jól tudjuk, hogy a legtöbb betegnek nemcsak az egészségügyi kezelések miatt kell elhagynia az otthonát, hanem vannak olyan bürokratikus feladatok, illetve szabadidős tevékenységek is, amelyekhez mindenképpen személyesen kell megjelenni.

Ilyenek például a hivatali ügyek, a banki ügyintézés vagy akár egy vacsora a családdal. Mindegy, milyen okból kell útnak indulnia, az \”Ambuláns\” magán mentő elkíséri Önt az adott intézménybe, s ha szükséges, akkor meg is várja, hogy kényelmesebb legyen a hazaút. Sőt, egyéni kérésre, az ügyintézés vagy vacsora során az ápolók és orvosok segítenek optimálisan tartani az egészségügyi állapotát, amennyiben szüksége van rá.