Pontos, diszkrét és kényelmes megoldás, mert nálunk a beteg az első!

 

A betegszállítást Budapesten számos olyan páciens veszi igénybe, aki nem tud egészségi állapota miatt egyedül megérkezni az adott kórházba vagy egészségügyi intézetbe, illetve kórházból otthonába, hiszen az állami mentő akár 24/48 órás várakozást is jelenthet, ezért szakszerű betegszállítást vesz igénybe.

Az \"Ambuláns\" betegszállító cégünk abban próbál segíteni a kedves betegeknek, hogy a kontrollvizsgálatokra, kezelésekre biztonságosan, kényelmesen és szakképzett ápolók kíséretében tudjanak pontosan a megbeszélt időpontban eljutni.

 

Miért válassza az \"Ambuláns\" magán betegszállítást Budapesten?

 

 • Egészségügyi állapottól és testsúlytól függetlenül tudunk egyaránt végezni betegszállítást előre egyeztetett időpont alapján az év minden napján, 0-24 órában.
 • Modern, a jelenlegi legjobb felszereltségű mentőgépkocsikkal tudjuk pontosan a megbeszélt időpontra szállítani betegeinket otthonaikba, egészségügyi intézményekbe, szakambulanciára illetve egyéb egészségügyi és szociális intézményekbe, mely során szakképzett ápolóink garantálják a betegek épségét és biztonságát.
 • Lehetőség van, csak beszállításra, oda-vissza szállításra, illetve oda-vissza szállításra várakozással is, hogy betegeinknek kényelmesebb legyen, s ne kelljen várakozniuk.
 • Amennyiben 1-2 hozzátartozója el szeretné kísérni a beteget, a betegszállítás során nálunk egyéb költség felszámítása nélkül van erre lehetőség, hogy a beteg közel legyen hozzátartozóihoz, mely nagyobb komfortérzetet biztosít számára az utazás során.
 • Betegeink a betegszállítás során NEM utaznak más betegekkel, így csak az 1-2 hozzátartozó és a szakápolói személyzet kíséri el a pácienst az egészségügyi intézménybe.
 • Versenyképes és pénztárcabarát árakkal dolgozunk, melyről a kapcsolat menüpontban lévő elérhetőségeink egyikén tud tájékozódni.

\"Ambuláns\" betegszállító szolgáltatások magánszemélyeknek

 

Minden típusú betegszállítási szolgáltatásunk esetén szükséges előre időpontot egyeztetni, hiszen csak így tudjuk garantálni azt, hogy betegeink pontosan érkezzenek meg az intézményekben megbeszélt kezelésekre.

 

Megérkezés után pácienseinknek nem kell foglalkozniuk a bürokratikus feladatokkal, így sorban állás nélkül, kényelmesen tudják igénybe venni az egészségügyi szolgáltatásokat az intézményekben.

 • Cégünknél lehetőség van a hagyományos értelembe vett betegszállításra, legyen az egy kórházi szakorvosi látogatás vagy például egy gyógytorna óra egy rehabilitációs központban.
 • Ezen belül lehetőség van még például:
 • Idősek otthonából – otthonába szállítani a betegeket
 • Külföldre – külföldről hazaszállítani a betegeket
 • Magáncélú betegszállítás: banki ügyintézés, étterem stb.
 • Reptéri transzfer a Ferihegyi repülőtérre az ország egész területéről
 • Háziápolást is vállalunk:
 • Cégünknél nemcsak betegszállításra, de szociális gondozóink és ápolószemélyzetünk egyre nagyobb létszámának köszönhetően háziápolásra is van lehetőség.
 • Vállalunk betegfürdetést, infudálást, pelenkázást és női betegek részére katétercserét is, hogy csak akkor kelljen a pácienseknek meglátogatnia az egészségügyi intézményeket, amikor az valóban elkerülhetetlen. Ezzel az a célunk, hogy a minket választó páciensek mindig kényelmesen és probléma nélkül tudják élni a mindennapjaikat.

\"Ambuláns\" betegszállító szolgáltatások cégeknek

 

Rendezvények egészségügyi biztosítása az ország teljes területén

 

Az \"Ambuláns\" betegszállítás budapesti flottája vállalja nagyobb rendezvények egészségügyi biztosítását is, ahol az 5/2006. EüM kormányrendelet alapján a nagy tömeget vonzó nyilvános rendezvények esetében kötelező az egészségügyi személyzet biztosítása.

Cégünk ilyenkor szakszerű, és a hatályos törvényeknek megfelelő, magas szintű egészségügyi készenlétet biztosít, hogy probléma esetén azonnal tudjon segíteni a rendezvény résztvevőinek.

Az \"Ambuláns\" magán betegszállítási és egészségügyi szolgáltatásai révén ügyfeleink mindig a lehető legjobb körülmények között tudják igénybe venni szolgáltatásainkat.

Hiszünk abban, hogy az egészségügyi szolgáltatás is lehet pontos, minőségi, diszkrét és kényelmes mind a betegek, mind a hozzátartozók számára.